Doorheen de jaren heb ik veel geleerd over dromen. Veel van die dromen zijn verwerking maar ik heb aan den lijve ondervonden wat een fantastische bron van kennis en wijsheid erin kan schuil gaan. Zonder dromen had ik  wellicht nooit een schilderij op papier gezet (Zie pagina 'over mezelf').

Ik ben ervan overtuigd dat ze je leven kunnen veranderen als je bereid bent ernaar te luisteren en hetgeen aangeboden wordt ook daadwerkelijk toepast.. Dat laatste is zeker niet altijd vanzelfsprekend.

Je kan leren om met dromen te werken. We dromen allemaal, elke nacht, maar niet iedereen kan ze nog herinneren bij het ontwaken.

Door ermee bezig te zijn kan daar verandering in komen. Langzaam aan leer je je eigen droomtaal kennen, want die is bij iedereen anders. Werken met dromen betekent voor mij tevens ook een manier om aan jezelf te werken en jezelf beter te leren kenen.

 

Mocht je hierin interesse hebben of zit je met een droom waar je graag duiding bij hebt, dan mag je me contacteren. Het advies is gratis.